Rosalía s'ha convertit en tot un fenomen i és que, tema que publica, tema que es converteix en èxit. Però tot i ser la revelació musical del moment, ara per ara no es coneixen gaires coses de la vida personal de la cantant de Sant Esteve Sesrovires .

Per això, quan l'artista ha pujat una foto seva de petita a les xarxes socials, la revolució no ha tardat a esclatar. A la imatge veiem una mini-Rosalía a qui ja li agradaven els accessoris cridaners de ben petita. Això no ha passat desapercebut pels usuaris de les xarxes, que li han dedicat comentaris d'allò més enginyosos. I ella, no ha dubtat a compartir-los.

Però aquí no s'ha quedat la cosa i és que, sembla que l'artista li ha trobat el gustet a obrir-se a les xarxes socials i ha animat els seus fans a que li fessin preguntes per així conèixer-la més. Entre les respostes, Rosalía ha confessat que el seu menjar favorit és el sushi, que la cançó que més va gaudir component va ser Malamente, que el llop que apareix al videoclip de De aquí no sales era real, i que un dia normal sol dormir al voltant de 6 hores.