El Lokomotive Leipzig, història club, subcampió de la Recopa del 1987, que milita a la quarta divisió de el futbol alemany, ha aconseguit recaptar 120.000 euros a través d'una reeixida campanya pensada per atreure tots els 'espectadors' possibles de cara un partit imaginari el proper 8 de maig.

El Lokomotive s'havia marcat com a objectiu atraure més espectadors virtuals dels que van estar presents en la seva històrica semifinal de la Recopa Europa amb el Girondins francès a l'Estadi Central el 1987, partit a què van acudir 120.000 espectadors tot i que oficialment només estava permesa l'entrada de 73.000.

"En nom de club, m'agradaria agrair a tots els seguidors que ens han enviat donacions de tot el món", va dir Thomas Löwe, president de l'Lokomotive Leipzig, afegint que la campanya ha de continuar.

Amb aquesta acció, el club alemany vol reduir la seva pèrdua d'ingressos i pagar les despeses de funcionament durant la crisi del coronavirus, que ha obligat a paralitzar completament el futbol alemany igual que en molts altres països europeus.