Hi ha productes que triomfen en tota una generació i que, per alguna raó, el fabricant decideix retirar. Aquest és el cas d'un dolç que amb el seu retorn als prestatges del supermercat ha causat furor. A més, aquest retorn es deu a l'aclamació popular i els fabricants d'aquesta "perla" han decidit complaure al seu públic amb la tornada de la xocolata Jungly, fabricada per Nestlé.

Es tracta d'una rajola de xocolata amb llet amb l'interior de galeta que té forma d'animals. El més curiós d'aquest cas és que Nestlé va deixar de fabricar-lo perquè no va tenir èxit en el seu llançament.

I és ara, amb la volta d'aquesta xocolatina, que els prestatges d'una de les principals cadenes d'hipermercats d'Europa, ha hagut de fer un esforç titànic per tornar a omplir als seus centres d'aquest producte per a satisfer la llaminera demanda dels consumidors.

L'èxit d'aquest retorn és tan gran que des de Carrefour han dut a terme fins a sortejos de 100 unitats de Nestlé Jungly entre els seus seguidors de Twitter, entre els quals es troba el popular streamer Ibai Llanos.

On puc trobar Jungly?

La marca de la xocolatina ha volgut tranquil·litzar als fans explicant en quins altres supermercats pot trobar-se.