En un moment en què les xifres del Departament de Salut mostren que tres de cada quatre ingressats a l'UCI no s'han vacunat, Sor Lucía Caram torna a ficar cullerada a TikTok on demana als governants del país que es deixin de mentides i crida tothom a vacunar-se contra la covid.

Ja fa mesos que la religiosa manresana comparteix vídeos de caire còmic al seu perfil d'aquesta xarxa social per conscienciar la població de la necessitat de vacunar-se.

@sorluciacaram

##TodosVacunados ##FueraCovid

♬ Hay Que Vacunarse - Mario Ricciardelli

Dijous passat Caram va tornar a fer una crida a la ciutadania després de veure com "el personal sanitari està esgotat" i encara hi ha molta gent que es considera antivacuna i amb teories conspiratives contra la covid.

"Iros a la mierda todos" comença dient la religiosa en referència a totes aquelles persones que creuen que el vaccí contra la covid porta un xip o bé pot provocar la mort o l'esterilitat. Davant d'aquesta situació, la mediàtica monja ha demanat als polítics espanyols "implementar les mesures que toquen" i que es deixin de "pamplinas" i "pan pintado".

@sorluciacaram

##YoMeVacuno ##Responsabilidad ##Macron

♬ sonido original - Maria Lucia Caram Pa

"Em diuen que Franco ha tornat, que sóc dictatorial. Quina dictadura més gran és la de no acceptar cuidar la vida dels altres? Quina supèrbia més gran la de menysprear la comunitat científica que està vetllant per la salut de tots?" relata Caram en un segon vídeo, en resposta a les múltiples amenaces que assegura haver rebut després de posicionar-se a favor del procés de vacunació.

La religiosa ha volgut tancar la polèmica reincidint en la necessitat de vacunar-se i ha afegit que tots aquells que no ho facin, si acaben ingressant per ser positius, que "assumeixin les conseqüències" dels seus actes.

@sorluciacaram

##YoMeVacuno ##PorResponsabilidadVacunaros

♬ sonido original - Maria Lucia Caram Pa