En moltes ocasions les transmissions en directe dels informatius televisius donen pas a situacions curioses i inesperades. L'última l'ha protagonitzada un nen durant la cavalcada de Reis a Sevilla. Entrevistat durant l'emissió d'Andalucía Directo, en Manuel, un nen de 10 anys, explicava amb il·lusió com estava vivint la rua de Ses Majestat. El que no sabien els reporters ni els espectadors era que el nen s'havia perdut entre la gentada i els seus pares feia estona que el buscaven.

Va ser l'àvia qui, veient la retransmissió en directe de la cavalcada, va avisar els pares d'on es trobava en Manuel. "Ei, nano. Què guapo està el nen a la tele! Està sortint ara mateix en directe" va dir la familiar, també aliena al fet que el nen s'havia perdut.

Va ser en aquell moment quan l'Antonio, el pare de l'infant, va anar a la cerca de les càmeres del Canal Sur per trobar en Manuel. Més tard el progenitor va relatar a la cadena televisiva que aquest no era el primer cop que havien perdut el fill, fet que també havia succeït a Dubai i al Time Square de Nova York.