Segueix-nos a les xarxes socials:

Delit de xocolata

Els ‘muffins’ d’Oreo que s’esgoten al Lidl

Passar d'aquest producte hauria de ser considerat un delicte

Els ‘muffins’ d’Oreo que s’esgoten al LidlLidl

La cadena alemanya de supermercats Lidl compta amb un ampli catàleg de postres i productes dolços que asseguren el plaer dels seus clients. Entre els delits que es poden trobar a les prestatgeries d’aquests establiments hi ha els ‘muffins’ Oreo, recentment incorporats a Espanya.

Per si les famoses galetes negres amb crema blanca al mig no fossin suficient, la firma nord-americana ha estès la seva recepta a altres formats, entre els quals destaquen les magdalenes. Així doncs, aquests ‘cupcakes’ recoberts de galeta i farcits de crema són la nova adaptació per la qual aposta Lidl, on també es poden trobar-se dònuts amb els mateixos ingredients. Cal destacar que cada capsa es ven per 1,99 euros i n’inclou dues unitats.

@raquelsotobs Larpeiradas Lidl😋💥 #oreo#oreomuffin#muffins#muffin#postre#oreos#galletasoreo#lidl#novedadeslidl#lidlespaña#dulces#dulce#magdalena#magdalenas#comer#pruebaconmigo#comiendo#probandoproductos#probando#probandocomida#probandodulces#larpeiradas♬ She Share Story (for Vlog) - 山口夕依
Prem per veure més contingut per a tu