Decidir el viatge de noces no sempre és fàcil i moltes parelles demanen assessorament a les agències de viatges. D'indrets al món n'hi ha molts d'interessants però s'ha de tenir en compte el pressupost de cada parella, la seva experiència viatgera i quines són les seves inquietuds. Algunes parelles es plantegen la lluna de mel com una ocasió per descansar de l´estrès de mesos de preparatius, i d'altres la veuen com la millor manera de conèixer una destinació on probablement no tornaran mai més. Així, per als uns la millor opció és una platja paradisíaca i per als altres conèixer indrets de l'altra banda del món. Però tots busquen que sigui un viatge «únic, increïble i inoblidable».

El Carib

És un lloc sol·licitat pels nuvis que busquen paisatges idíl·lics i romàntics, amb platges quilomètriques de sorra blanca i fina i aigües cristal·lines. Igual que les Maldives, és una destinació idònia per desconnectar de la rutina diària i on l'única preocupació sigui viure l'amor.

Costa Rica

És una destinació que té cada vegada més demanda. És un país amb una àmplia varietat d'activitats d'aventura enmig de paisatges amb gran diversitat ecològica i amb platges de qualitat.

Perú

Ofereix una barreja d'història, natura, aventura i cultura molt atraient. També és una opció si la parella té clar que vol conèixer Amèrica del Sud. O el Brasil, amb platges per relaxar-se, ciutats per conèixer i selves per explorar. També per als amants de la neu i la natura, la Patagònia (Argentina i Xile) és un bon viatge.

Nova York

Cosmopolita i encantadora, Nova York s'ha convertit en una de les preferides per al viatge de noces. La ciutat dels gratacels té un encant especial i molts indrets per conèixer en parella.

San Francisco, Las Vegas

Estats Units dóna per molt i la Costa Oest també és un viatge molt llaminer. Descobrir l´encant, la història, l´avantguarda i les tendències de San Francisco, també el Parc Nacional de Yosemite, Los Angeles i Las Vegas, la ciutat que mai no dorm i amb diversió assegurada.

Kenya i illes Maurici

Per a les parelles aventureres, anar de safari a Kenya, a l´Àfrica, és garantia d´aventura i relax. Una combinació perfecta per gaudir de la naturalesa salvatge però també de platges de somni. I per arrodonir la lluna de mel, uns dies a les illes Maurici, amb platges paradisíaques i oasis entre palmeres al mig de l´oceà Índic.

Tailàndia

Passar uns dies especials en un país asiàtic és una altra opció per a la lluna de mel. El Japó, la Xina, l'Índia o Tailàndia, un país ple de màgia per descobrir, amb ciutats cosmopolites plenes d'energia i platges tranquil·les amb paisatges paradisíacs.

Austràlia

Viatjar als antípodes i contemplar nous horitzons. Austràlia és una terra llunyana i sorprenent, amb molt potencial.

Fiords noruecs

Per als que no els agraden els viatges llargs, descobrir els fiords noruecs serà tot un encert. És una destinació plena de màgia i romanticisme. Coneguts per la seva naturalesa verge, les seves glaceres, boscos màgics i muntanyes escarpades.