Segueix-nos a les xarxes socials:

ERC escull Oriol Batlló com a màxim candidat de la regió central al Congrés, i Eloi Hernàndez, al Senat

La sallentina Mirella Cortès deixa el càrrec de senadora després de 8 anys com a portaveu del partit a la cambra alta

ERC escull Oriol Batlló com a màxim candidat de la regió central al Congrés, i Eloi Hernàndez, al SenatERC

El fins ara president del Consorci del Moianès i alcalde de Collsuspina, Oriol Batlló, serà el candidat d'ERC de la Catalunya Central més ben situat per ser diputat al Congrés de cara a les eleccions generals del 23 de juliol, mentre que l'actual alcalde de Fonollosa i fins ara president del Consell Comarcal del Bages, Eloi Hernàndez, aspira a ocupar una cadira al Senat. Així ho ha decidit la Federació Regional d'ERC en aquest territori en un procés de votacions aquest dilluns.

A Batlló l'acompanyaran, en segon lloc, Lídia Jorba, presidenta del partit a Rajadell; en tercer lloc, Dani Barrera, regidor d'ERC a Súria; i finalment, en quarta posició, Griselda Castells, regidora a Sant Pere de Torelló.

Per la seva banda, Eloi Hernàndez converteix en el nou candidat del territori després que la portaveu d'ERC a la cambra alta durant els darrers vuit anys, la sallentina Mirella Cortès, hagi decidit no tornar-se a presentar. Qui mantindrà la seva representació serà el vigatà Josep Maria Reniu que ocupa el càrrec de senador des de fa dos anys per assignació directa del Parlament de Catalunya.

Prem per veure més contingut per a tu