Les obres per fer un nou equipament municipal al costat de l'església d'All han tret a la llum les restes del poblat medieval i un recinte de necròpoli amb dotze sepultures. Les restes eren sota l'antiga rectoria, un edifici de 1850 en estat ruïnós que l'Ajuntament ha enderrocat per fer més gran la plaça i fer-hi uns magatzems.

El treball de recerca, realitzat per l'empresa Arqueòlegs.cat, ha trobat de moment dos espais diferenciats. Una zona d'antigues cases al costat sud i una necròpoli més a tocar de l'església de Santa Maria. Segons ha explicat el responsable de l'actuació, Oriol Achon, ha explicat que les sepultures daten d'entre els segles X i XIV i les cases són del segle XIV fins al XVIII.

Les tombes, algunes de les quals presenten coberta de llosa i n'hi ha que formen un fossar simple, evidencien la gradació de la classe social: els que tenien més diners eren enterrats més a prop del temple. Això fa pensar als arqueòlegs que els esquelets trobats formaven part d'un grup social no prou noble per ser enterrat dins el temple, però tampoc prou pobres per rebre sepultura lluny del recinte sagrat.