12 de maig de 2015
12.05.2015

INSCRIPCIÓ | 40È ANIVERSARI I PREMIS REGIÓ7

La Cerdanya Film Commission dóna a conèixer localitzacions per acollir rodatges de pel·lícules

Es repartiran adhesius per identificar aquests espais

12.05.2015 | 14:07

La Cerdanya Film Commission (CFC) engega una campanya anomenada Film Friendly per donar a conèixer les localitzacions de la comarca per acollir rodatges de pel·lícules. L'acció pretén indexar les localitzacions i els serveis disponibles en una base de dades accessible mitjançant el portal web de l'associació i promocionar-los dins del sector turístic i audiovisual en el marc del pla estratègic de la Cerdanya Film Commission. Per a tal efecte, es distribuiran uns adhesius específics per identificar visualment aquells espais, serveis i establiments col·laboradors amb la iniciativa.

Des de la CFC s'explica que el pla estratègic que té en marxa l'associació, i que es va presentar al Festival de Màlaga el passat abril, és un projecte actiu on es posiciona en el mercat de manera competitiva la comarca de Cerdanya. El membre de CFC, Enric Quílez, ha afirmat que "el Pirineu i la Cerdanya cada cop acullen més rodatges i això permet desestacionalitzar l'economia". Per Quílez, la campanya incentivarà la creació d'una nova demanda de productes turístics entorn de l'audiovisual que complementin l'oferta existent de serveis.

La promoció de l'etiqueta #CerdanyaFilmFriendly, explica Quílez, diferencia i valora la xarxa de col·laboradors de la Cerdanya Film Commission i obre la porta a treure més partit de les infraestructures existents. L'objectiu d'aquesta campanya, segueix Quílez, s'emmarca dins del vigent Pla Estratègic de Turisme de Catalunya 2013-16.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
L'últim El més llegit