La gastronomia de l'Alt Urgell ha aprofitat el saló B-Travel de Barcelona per donar a conèixer la seva oferta. Els productors agroalimentaris de la comarca, units sota la marca Menja't l'Alt Urgell, participen a la mostra d'activitats turístiques i viatges que se celebra durant el cap de setmana a la capital catalana. Els productors de làctics i càrnics, entre d'altres, hi participen en col·laboració amb el Consell Comarcal i d'altres institucions i administracions del territori, en l'espai anomenat B-Delicious. En aquest espai, els visitants poden degustar directament els productes fets als Pirineus. La fira té com a públic objectiu les famílies a través de l'oferta turística cultural, rural, enogastronòmica, natural i d'esports d'aventura, que és el públic pel qual també treballa l'Alt Urgell.

Una de les administracions que també participa en l'estand dels Pirineus donant cobertura als productors agroalimentaris és el Patronat de Turisme de Lleida. El seu director, Juli Alegre, té previst presentar-hi l'estudi de reputació en línia de l'oferta turística de les comarques de Lleida i dels Pirineus. De fet, el patronat té a la fira B-Travel un espai propi de més de 60 metres quadrats dins l'estand de l'Agència Catalana de Turisme i la marca Pirineus Catalunya.