La temporada d'esquí de rècord, amb 500.000 aficionats a les pistes de Masella, continua donant fruits el mes de juny. L'organització internacional World Ski Awards, formada per empreses del sector d'arreu del món, ha nominat l'estació de Masella entre les vuit finalistes per designar el millor camp de neu de l'Estat.

L'estació de Masella ha estat considerada una de les vuit millors de l'Estat en la categoria de resort, que analitza la globalitat de serveis esportius i d'oci complementari. El camp de neu d'Alp competeix en aquesta fase final amb les estacions Aramón de Cerler i Formigal, Astún, Baqueira-Beret, Boí-Taüll, Candanchú i Sierra Nevada. Fonts de l'estació han remarcat que aquesta temporada ha estat «inoblidable», amb el rècord d'esquiadors dels seus 50 anys, i han fet una crida als aficionats a votar en el mateix portal web de World Ski Awards. El veredicte es farà públic en la sisena edició de la trobada anual de l'organització, que se celebrarà entre el 16 i el 18 de novembre a Kitzbüjel, a Àustria.

La finalitat d'aquests premis és promoure l'excel·lència en els serveis de les estacions d'esquí i els que hi estan directament relacionats en els seus entorns. L'organització també convoca cada any premis al milor hotel d'esquí i al millor establiment comercial relacionat amb l'esquí. L'any passat van rebre el premi World Ski Awards l'estació de Val Thorens de França; l'hotel Verbier de Suïssa en la categoria d'establiment turístic i la Vale Niseko del Japó com a millor establiment comercial en el món de l'esquí, entre altres categories que avaluen les empreses i els professionals.