La delegació de l'Alt Urgell d'Òmnium Cultural ha anunciat l'actuació del cantautor mallorquí Tomeu Penya per a la festa del Correllengua d'aquest any. La festa se celebrarà durant tota la jornada de dissabte que ve, 14 de juliol, al centre de la capital alt-urgellenca.

El concert de Penya, titulat Íntim, es farà a partir de 3/4 de 8 del vespre a la plaça Pati Palau. Els organitzadors han apuntat que en cas de mal temps el recital es farà igualment, a la sala Sant Domènec, situada a prop de la plaça. El cantautor presentarà a la Seu el seu últim disc, 50 cançons.

Òmnium Alt Urgell ha fet una crida als veïns de la comarca i l'entorn d'influència de la Seu a assistir al concert i a viure una de les edicions més multitudinàries del Correllengua. L'objectiu de la jornada és fomentar l'ús del català com a llengua d'integració i supervivència de la cultura catalana davant, ara amb més força, l'atac de l'estat espanyol. El Correllengua se celebra amb el mateix repte a tot el territori nacional.