L'alcalde de la Seu d'Urgell, Albert Batalla, ha reprès aquesta setmana el contacte al més alt nivell amb la Diputació de Lleida amb la celebració, a la capital del Segrià, d'una reunió amb la nova presidenta de l'ens, Rosa Maria Perelló.

Durant la trobada, els dos dirigents polítics han posat al dia els projectes de la ciutat en què està involucrat l'ens provincial, segons han explicat fonts de l'Ajuntament. Es tracta de la primera reunió entre Batalla i la presidència de la Diputació després que Perelló rellevés en el càrrec Joan Reñé, que va ser detingut el mes d'octubre de l'any passat per un presumpte cas de corrupció.

D'altra banda, el subdelegat del Govern de l'Estat a les comarques de Lleida, José Crespín, ha visitat aquesta setmana els ajuntaments de Peramola, Organyà i Oliana, en una gira de contactes que té com a objectiu conèixer les inquietuds dels municipis de l'Alt Urgell i, així, «poder establir una relació de diàleg que permeti avançar en aquelles qüestions que interessen als veïns», segons han apuntat des de la delegació. Crespín s'ha reunit amb els respectius alcaldes.