L'Ajuntament de Puigcerdà ha llançat un avís als veïns per recordar-los que a les eleccions al Congrés dels Diputats espanyol d'aquest diumenge el col·legi electoral no serà el de sempre, l'escola Alfons I, sinó l'institut Pere Borrell.

L'equip de govern ha remarcat que el canvi d'emplaçament de les meses electorals ve donat per la necessitat d'assegurar als votants un accés còmode al col·legi, fet que no es produïa en aquesta ocasió per la coincidència dels comicis amb la Fira Ramadera, la qual estén un mercat ambulant al voltant de l'estany Shierbeck i els car-rers que volten l'escola Alfons I.

Així, l'Ajuntament ha informat que les meses de les seccions primera, segona i tercera estaran ubicades a la sala d'actes de l'edifici, mentre que les seccions quarta i cinquena se situaran a la zona de l'antic menjador de l'institut i que ara ocupa el Cicle de Cuina i Gastronomia. Per als veïns que hi vagin a votar en vehicle, l'aparcament més pròxim és el del Museu Cerdà, el qual es troba a escassos minuts del centre docent, segons ha recordat el mateix equip de govern.