L'Alt Urgell ha programat una jornada de formació en igualtat de gènere per als càrrecs electes. Avui, 17 de desembre, el Consell Comarcal de l'Alt Urgell organitza una formació en igualtat que s'adreça a càrrecs electes dels ens locals de la comarca, que se celebrarà de 5 de la tarda a 8 del vespre a la sala d'actes del mateix Consell. La sessió serà impartida per Anna Boix, de Fil a l'Agulla.

Segons han explicat els organitzadors, aquesta formació es fa amb la intenció que els membres electes dels ajuntaments, Consell Comarcal i Consorci d'Atenció a les Persones de l'Alt Urgell «coneguin els aspectes bàsics en què se sustenten les desigualtats, i també coneguin la legislació sobre la matèria, i com aplicar-la».

La sessió està oberta a tots els regidors, regidores, consellers i conselleres de l'Alt Urgell, així com de comarques veïnes com ara la Cerdanya, segons han remarcat responsables de l'organització.

Fil a l'Agulla és una cooperativa amb seu social a Barcelona que treballa amb l'objectiu d'«aconseguir una democràcia profunda tant dins l'organització com en les intervencions que portem a terme, i assajar diàriament la manera de fer compatibles les necessitats individuals i les col·lectives».