Els locals que viuen de les estacions també van notar de manera positiva l'augment d'afluència i de clientela gràcies a les nevades que va deixar la borrasca Glòria al Pirineu i al Prepirineu català. Els encarregats de dos dels restaurants de l'estació d'esquí de Masella van mostrar el seu positivisme.

Com anava la temporada tant a l'estació com als vostres restaurants?

A tots dos ens ha anat més o menys igual. Faltava una miqueta de neu que finalment ha arribat i ha sigut fantàstic per a l'estació, però Masella encara que hi hagi poques nevades sempre funciona molt bé.

Heu notat l'efecte de les nevades que va portar el temporal ?

S'ha pogut obrir amb dificultats però ara està tot en marxa i funciona perfectament. A més les nevades han portat molta neu amb una qualitat perfecta. La temporada pinta molt bé.

I l'efecte en els restaurants també l'heu notat?

Sí, això és com un equip i si l'estació funciona nosaltres també ho fem meravellosament. Però abans d'això, entre tots hem hagut de fer molta feina per estar a punt aquest cap de setmana.