21 de febrer de 2021
21.02.2021
Regió7

Puigcerdà anuncia la represa de les obres del nou centre cívic i esportiu

L'Ajuntament destina 331.000 euros per fer els primers espais interiors per al futur nou gimnàs

20.02.2021 | 23:38
La primera fase ja acabada de les obres del futur nou centre cívic de Puigcerdà

L'Ajuntament de Puigcerdà ha anunciat la represa en les pròximes setmanes de les obres de construcció del nou centre cívic municipal, el qual s'ha començat a aixecar a la zona esportiva. El consistori té previst reactivar els treballs de la que serà la segona fase de l'actuació a fi i efecte que les primeres sales del nou equipament públic es puguin estrenar entre final d'aquest any i principi del que ve.

L'actuació ja ha completat la primera fase d'obres amb la construcció dels fonaments i els murs perimetrals. L'equip de govern vol accelerar ara la segona fase del projecte per tal que es pugui utilitzar com més aviat millor el gimnàs que s'ha d'ubicar a les dependències de la planta baixa i el primer pis. Aquesta urgència respon a la necessitat d'ampliar el servei que ofereix actualment el gimnàs del poliesportiu. Així, en aquesta segona fase de les obres, els operaris aixecaran l'estructura inferior i construiran la primera planta amb un pressupost previst inicialment de 331.000 euros.

Una vegada completada aquesta segona fase, en una tercera es construirà la segona planta, per a la qual el consistori n'ha canviat el disseny interior inicial. Així, l'auditori, amb escenari i platea retràctil del projecte original, ha estat substituït per una sala polivalent neta que ha de servir per fer-hi activitats esportives i socials. El pressupost de les tres fases assoleix el milió d'euros, una xifra rebaixada respecte de la previsió inicial de més de quatre milions.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
L'últim El més llegit