L’Ajuntament de Llívia ha aprovat l’execució d’un pla de millora dels carrers de la vila que té com a objectiu arranjar els vials més malmesos pel desgast del trànsit o l’erosió dels efectes hivernals. Es tracta de carrers en els quals hi ha forats, zones desnivellades o ferms i voreres trencades.

El pla se centrarà en la millora del ferm de cinc carrers i una plaça i suposa una nova fase d’actuacions d’un projecte global que en els últims anys ha actuat de la mateixa manera en disset carrers del poble. La millora dels carrers és una de les principals preocupacions dels veïns, tal com li ho ha transmès al govern municipal la nova associació de veïns l’Enclau.

Els carrers que se sotmetran a un procés d’obres en els pròxims mesos són el del Raval, en el seu tram final des de l’encreuament de l’avinguda de Catalunya fins al pont del Segre, el del Cadí i la seva travessera, la travessera del carrer del Raval amb els dos vials que connecten amb el carrer d’Estavar, el carrer de Canà i finalment la plaça del Mercat, al costat de la zona escolar, segons ha informat el mateix equip de govern. El pla, que aquests dies és en fase de licitació de les diverses actuacions, consta amb un pressupost inicial de 120.000 euros. El pla ja ha permès asfaltar i anivellar dotze carrers i espais del poble així com arranjar zones malmeses d’altres cinc vials. La millora dels carrers i la seva neteja va ser un dels punts demanats per l’associació de veïns al govern en l’última reunió celebrada al consistori.