El Servei Meteorològic de Catalunya ha registrat ratxes de vent de 115,2 km/h a Tosa d'Alp durant aquest cap de setmana. La de la Cerdanya és la ratxa més forta que s'ha pogut captar durant aquest període, per davant de les ventades que s'han notat a El Perelló (Baix Ebre) amb 109,1 km/h i a Portbou (Alt Empordà) amb 107,3 km/h. Dins del rànquing, també hi ha la ratxa registrada a Salòria (Alt Urgell) amb 97,6 km/h.

A causa del vent, el telèfon d'emergències 112 de Catalunya ha rebut 330 trucades per 2630 incidències relacionades amb el vent. Cap de les trucades s'ha fet des de les comarques de cobertura d'aquest diari.

Pel que fa als Bombers de la Generalitat, el cos ha rebut uns 150 avisos des de dissabte al vespre, la majoria corresponents a petits sinistres ocorreguts a les regions d'emergències de Metropolitana Sud i Tarragona, tot i que cap a primera tarda d'ahir i durant la nit també van resultar afectades pel vent les regions d'emergències Metropolitana Nord i Girona, respectivament. Els avisos han correspost a arbres caiguts i elements urbans que la força del vent feia aixecar (per exemple, nombrosos habitatges amb plaques solars van advertir sobre el perill que volessin).