Ciuraneta reivindica els productes locals a la mostra de cuina de Ger
La trobada va aplegar prop de 800 persones, entre veïns del poble i visitants de la comarca i d'arreu
El conseller en funcions d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació de la Generalitat, Jordi Ciuraneta, va reivindicar els productes d'alimentació de proximitat i la gastronomia arrelada al territori en els parlaments institucionals de la 25a edició de la Mostra de cuina popular amb naps de Cerdanya, que es va celebrar ahir a la tarda al pavelló poliesportiu de Ger. Ciuraneta va assistir-hi acompanyat pel director dels serveis territorials del departament d'Agricultura a Girona, Vicenç Estanyol, l'alcalde de Puigcerdà, Albert Piñeira, el president del Consell Comarcal de la Cerdanya, Ramon Moliner, i l'alcalde de Ger, Alfons Casamajó.
En la trobada, que va aplegar prop de 800 persones, els veïns del poble i els visitants d'arreu de la comarca i el país van poder tastar les receptes casolanes cuinades per 25 mestresses de casa de Ger i les propostes gastronòmiques innovadores elaborades per una quinzena de restaurants i hotels de la Cerdanya. Com és tradicional des de fa un quart de segle, tots els plats de la mostra tenien un ingredient comú: el nap que es cultiva a les planes de la comarca.
Més a Cerdanya
-
Puigcerdà audita la gestió de l’aigua per decidir si la torna a assumir
-
Els Mossos d'Esquadra de la Regió Policial Alt Pirineu i Aran celebren el Dia de les Esquadres
-
Puigcerdà estudia privatitzar la gestió de tot l’aparcament regulat
-
L'Ajuntament de Puigcerdà encara té pendents de pagar factures del 2021