Segueix-nos a les xarxes socials:

L'Alt Urgell posa en marxa un pla de tallers per ajudar els joves que busquen feina

L'Oficina Jove de l'Alt Urgell ha programat un nou ventall d'activitats formatives adreçades als joves que busquen feina.

Així, el Servei de Treball i Garantia Juvenil de l'Oficina Jove de l'Alt Urgell oferirà un cicle de quatre tallers pràctics i gratuïts durant els mesos de maig i juny, adreçats a joves entre 16 i 35 anys que estiguin en procés de recerca de feina. L'objectiu d'aquests tallers consisteix a «donar a conèixer eines, canals i estratègies que millorin l'ocupabilitat juvenil, i al mateix temps, poder ampliar els coneixements, capacitats i habilitats d'un mateix», segons han explicat els seus responsables.

El programa inclou quatre tallers que s'oferiran entre l'Oficina Jove i el Centre Empresarial i tecnològic de l'Alt Pirineu (CETAP), els dilluns 22 i 29 de maig, i 12 i 19 de juny, d'11 del matí a 1 del migdia. Els tallers abordaran des de la confecció del currículum, l'ús dels portals d'ocupació, les entrevistes de feina o l'ús de les xarxes socials. Els tallers són gratuïts.

Prem per veure més contingut per a tu