Segueix-nos a les xarxes socials:

Retiren les parts del teulat de Prat d'Aguiló arrencat pel vent

Els Agents Rurals amb voluntaris i membres de la FEEC treuen les planxes escampades pel Cadí

Retiren les parts del teulat de Prat d'Aguiló arrencat pel ventgovern

El cos d'Agents Rurals ha completat l'operatiu de retirada de les peces de la teulada del refugi de Prats d'Aguiló que el temporal Glòria va aixecar i escampar per l'entorn.

Segons ha informat el mateix departament de Territori i Sostenibilitat, els treballs de neteja han tingut el suport d'un helicòpter dels Agents Rurals a fi efecte de poder traslladar les peces més grans; de la Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya, que és la propietària del refugi, dels guardes encarregats del refugi i de persones voluntàries de l'associació Mountain Wilderness i dels municipis del voltant. Les peces que s'han retirat de l'entorn són planxes metàl·liques i trossos de l'aïllat tèrmic de part de la teulada.

El refugi de Prat d'Aguiló, inaugurat l'any 1976, és situat en un dels entorns de més còmode accés a la serra del Cadí, al vessant nord del Pas dels Gosolans.

L'edifici forma part de la travessa Cavalls del Vent, que recorre tots els refugis del parc natural del Cadí-Moixeró, raó per la qual és un dels entorns que són més freqüentats pels excursionistes a la Cerdanya.

Prem per veure més contingut per a tu