Segueix-nos a les xarxes socials:

El grup Faltagent de Fonollosa guanya el concurs Clip de Navarcles

El públic va ser l´encarregat d´escollir l´obra guanyadora, que es va endur mil euros de premi

L´humor anglès va ser el preferit del públic de Navarcles a la votació final de la primera edició del concurs de teatre amateur Clip. Amb l´obra Mentiders, el grup de teatre Faltagent de Fonollosa va diferenciar-se de la resta de concursants amb una comèdia que ha triomfat a tots els escenaris on l´han interpretat, asseguraven ahir els seus components. Mentiders és una obra escrita l'any 2002 per Anthony Neilson, conegut pels seus textos punyents i provocadors: «la intenció, tot i tractar temes delicats, és que el públic s´ho passi bé», explicava el representant del grup teatral de Fonollosa, Eloi Hernàndez. La companyia va convèncer el públic amb el fragment de l´obra en què dos policies i un capellà fan un striptease.

El Teatre Clip és un concurs poc convencional en què cada un dels sis grups amateurs finalistes representen deu minuts d´una obra de teatre i, al final, és el públic qui vota la que més li ha agradat. Com a premi, la formació amb més vots s´enduu mil euros i tindrà la possibilitat de representar l´obra sencera el 30 de setembre.

El procés de selecció dels grups finalistes el van dur a terme navarclins relacionats amb el món del teatre, que van escollir 6 de les 11 obres candidates a actuar a la gala celebrada ahir a la tarda. La qualitat de la interpretació, així com la il·luminació i la senzillesa del decorat, van ser alguns dels criteris que es van tenir en compte durant el procés de selecció.

El Grup Escènic Navàs va encetar la ronda d´actuacions amb l´obra Tots eren fills meus. Van continuar el grup de Terrassa, amb Sirenes, el Faltagent de Fonollosa, amb Mentiders, La Tramoia de Vila-seca amb Això no és vida, Mala Fama dels Carlins de Manresa, amb La dona flor, i el Grup de Teatre de l´ACR de Fals va fer l´última actuació amb El jardí dels hostes. El guanyador va sorgir del vot de les 350 persones del públic ,tot i que això no va agradar del tot als grups participants, que van trobar a faltar la presència d´un jurat professional. El perill, com va resumir Eloi Hernàndez, estava en el fet que «un poble portés cent persones de públic que el votés». Però no va anar així.

Prem per veure més contingut per a tu