El text amb el qual Carles Algué (Manresa, 1986) va debutar fa un any com a director i dramaturg torna a la cartellera. Gairebé s'estrena aquest vespre (20 h) al Versus per fer estada al teatre barceloní fins al 14 de maig, amb funcions els dimarts i els dimecres.

La peça, escrita en català i que té una durada de 70 minuts, és un drama amb aires de thriller sobre dos perdedors que es plantegen si és possible que puguin construir un futur millor per a les seves vides. Jacob Torres, que substitueix Javier Beltrán en el repartiment que es va estrenar l'abril del 2013 a la Nau Ivanow, i Elisabet Vallès interpreten un noi i una noia que es coneixen en un lavabo públic i reflexionen al voltant de la capacitat que tenen per capgirar la seva sort i ser feliços.

Gairebé és un treball que va néixer el juliol del 2012 a l'Obrador de la Sala Beckett i l'abril següent es va estrenar en dues funcions a la Nau Ivanow del barri de la Sagrera. L'espectacle que es podrà veure les properes setmanes al Versus és fruit d'una revisió del text original, que té en el canvi d'actor un dels aspectes més interessants des del punt de vista de la dramatúrgia. L'amor, la família i la soledat continuen essent temes centrals d'una obra inclosa en un cicles d'autors emergents.