30 de agost de 2014
30.08.2014

Quin és el secret per a l'èxit de Geronimo Stilton?

Els prop de 500 espectadors aplegats al teatre Kursaal van seguir amb empatia les marxoses cançons del famós ratolí i els seus amics cantants

30.08.2014 | 00:00
Geronimo Stilton acompanya quatre actors-cantants: Julia Bonjoch, Josep Palau, Pau Quero i Iris Rodrigo

L


a popularitat de Geronimo Stilton sobrepassa els set regnes de la fantasia. La seva connexió amb els petits és total. El personatge del periodista ratolí no va aparèixer a l'escenari fins a la tercera cançó del concert a càrrec de quatre actors-cantants que es van presentar com els seus amics Els Fantàstics, i la seva arribada va provocar que molts dels més joves s'aixequessin de la butaca per tenir l'oportunitat de saludar-lo així que es va posar a recórrer una platea del Kursaal ahir quasi plena amb uns 500 espectadors.
Els Fantàstics, amb unes cançons amb molt de ritme escrites per Manu Guix, van procurar en tot moment fer que el públic participés i ho van aconseguir. Es va cantar, picar de mans i, fins i tot, van acabar drets per ballar. Els Fantàstics, a qui Stilton revela que el secret per a l'èxit és "la força de l'amistat", canten noves cançons (ahir en van dedicar una a Peret), però la majoria es recuperen del musical El regne de la fantasia, que ja es va poder veure al Kursaal el novembre del 2011. La manresana Núria Palmarola és una de les que ahir repetien. Fa tres anys va anar a la representació amb la seva germana Laia. Ahir l'acompanyaven el marit, Cristian Alonso, i la seva filla Paula. Aquest és el secret.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Cartellera de cine

Bages Centre

Bages Centre

Consulta les pel·lícules i els horaris que es projecten a Manresa.