Des de dijous i fins diumenge han passat pel Kursaal 3 funcions de ‘La gran ilusión’ i ‘Els dies feliços’ (amb les entrades exhaurides), 2 de ‘Los Vivancos’ i 1 de ‘Peyu’. En total han estat més de 5.000 persones les que han passat? pel Kursaal aquests dies.

?Aquest cap de setmana el Kursaal ha bullit més que mai de propostes i de públic. Des de dijous i fins avui diumenge, l’equipament ha acollit un total de 9 funcions de 4 espectacles diferents: 3 funcions d’’Els dies feliços’ a la sala petita, 3 de ‘La gran ilusión’ amb el mag Antonio Díaz, 2 de Los Vivancos i 1 de l’espectacle del monologuista Peyu. A més a més, 6 d’aquestes 9 funcons -les triples funcions d’’Els dies feliços’ i ‘La gran ilusión’- han penjat el cartell d’entrades exhaurides.

En total més de 5.000 persones han passat pel Kursaal aquest cap de setmana. Només en el cas dels dies de musicals com ‘Mamma mía’, ‘Grease’ o ‘Sonrisas y lágrimas’ s’han assolit xifres semblants o superiors de públic, però en cap cas s’havien superat les 7 funcions en 4 dies.

La temporada de programació del Kursaal continuarà aquesta setmana, dijous dia 6 de novembre, amb el Musical Participatiu ‘la Caixa’ a la sala gran; i el concert d’Antonio el Remendao, a la sala petita.

Bon ritme de venda les noves funcions de ‘La gran ilusión’

Aquest cap de setmana també cal destacar el nombre d’entrades venudes per a les 3 noves funcions de l’abril de 2015 de ‘La gran ilusión’ d’Antonio Díaz-Mago Pop, que ahir ja va ser al Kursaal amb les entrades exhaurides. En només dos dies, doncs, s’han venut gairebé 400 entrades per les sessions dels dies 11 i 12 d’abril que, sumades a les 300 que s’havien venut durant la setmana passada, pugen a 700 entrades venudes.