Passejar pel planeta en el qual es va criar Luke Skywalker, imitar a Clint Eastwood desenfundant el seu revòlver al "Far West" o sentir-te com Bilbo Bolsón passejant per la Comarca... aquestes són algunes de les aventures que podràs viure si decideixes visitar algun dels cinc sets de rodatge que proposem a continuació.

El set de rodatge d''Star Wars' a Tunísia, La Comarca del 'Senyor dels anells' a Nova Zelanda, la Roma construïda pels estudis 'Cinecittà' per a la producció de Cleòpatra a Itàlia o la gasolinera de la pel·lícula 'Las colinas tienen ojos' al Marroc són alguns dels llocs més mítics del cinema que, a més, poden visitar-se.

En la majoria dels casos, el turisme és l'última sortida per a aquestes curioses construccions que un dia van acollir grans produccions. Carolina del Nord i Carolina del Sud són les poblacions en les quals més localitzacions i sets de rodatge podem trobar.

A Espanya, el desert de Tabernas a Almeria ha estat escenari de cintes com 'El bueno, el feo y el malo' o 'Indiana Jones y la última cruzada'. Aquests són alguns sets de rodatge que ha seleccionat el portal de notícies Distractify.

1. Tatooine d'Star Wars, a Tunísia

Al desert tunisià es va construir Tattoine, un planeta fictici de l'univers d'Star Wars en el qual es va criar Luke Skywalker.

2. Port Real de Pirates del Carib a Jamaica

A Port Real encara es poden veure alguns dels canons originals de la pel·lícula Pirates del Carib.

3. La comarca d''El senyor dels anells', a Nova Zelanda

Ara a la Comarca ja no hi ha hobbits, tans sols poden veure's ovelles pasturant...

4. Ciutat abandonada de 'La Chaqueta Metálica', a Vietnam

Stanley Kubrick va rodar part de la Jaqueta Metálica a Vietnam, en una ciutat abandonada.

5. La ciutat de 'Popeye', a Malta

El Popeye de Robin Williams va ser filmada en una petita ciutat de Malta, concretament a Melliena.