Manresa acull el rodatge d'un documental internacional sobre la vida de Sant Ignasi

El documental s’ha rodat en els principals llocs ignasians i ha anat a càrrec d’una productora nord-americana per encàrrec de l'entitat religiosa Jesuit Institute South Africa de Johannesburg

Membres de l’equip de gravació de la productora nord-americana, a la Seu de Manresa

Membres de l’equip de gravació de la productora nord-americana, a la Seu de Manresa / Ajuntament de Manresa

Redacció

Els principals espais ignasians de Manresa han acollit aquests dies el rodatge d’un documental històric sobre la vida i els exercicis espirituals de Sant Ignasi de Loiola. El rodatge ha anat a càrrec productora nord-americana (Califòrnia) de l'entitat internacional Martin Institute for Christianity & Culture, amb el suport de Wild Frame Film Locations Consulting i per encàrrec de l'entitat religiosa Jesuit Institute South Africa de Johannesburg. 

Durant el rodatge s'han gravat imatges de la Cova, la Basílica de la Seu, la Capella del Rapte, la Capella de Sant Ignasi Malalt, el Carrer del Balç, l’Església del Carme, el Pont Vell, la Torre Santa Caterina, els carrers Sant Miquel, Carme i Sobrerroca -amb el Pou de la Gallina-, l'entorn de Manresa així com la muntanya de Montserrat. L'estrena es difondrà a través del format websèrie.

Des de la Manresa Film Office de l’Ajuntament de Manresa es valora de forma molt positiva aquest rodatge, atès que es tracta d’una producció internacional que vol donar a conèixer la vida i l’estada de Sant Ignasi de Loiola a Manresa i, per tant, amb un potencial ressò internacional.