Segueix-nos a les xarxes socials:

"Vae Victus", la nova novel·la d'Albert Sánchez Piñol, es posa a la venda avui

20.000 exemplars en castellà i 30.000 en català de les noves aventures de l'enginyer Martí Zuviría

"Vae Victus", la nova novel·la d'Albert Sánchez Piñol, es posa a la venda avui

Vae Victus, la novel·la amb la qual Albert Sánchez Piñol (Barcelona, 1965) reprèn les aventures de l'enginyer Martí Zuviría després del setge de Barcelona del 1714, es pot trobar a partir d'avui a les llibreries. L'editorial La Campana la posa a la venda en una doble edició castellana (20.000 exemplars) i catalana (30.000 exemplars). L'escriptor ha tornat a escriure la novel·la en castellà, i la traducció és de Xavier Pàmies.

La nova novel·la de Sánchez Piñol s'enceta just on va acabar la seva predecessora, Victus, que va ser un èxit literari i editorial, amb 250.000 exemplars venuts (130.000 en castellà i 120.000 en català) i la traducció a 16 llengües. També va ser l'obra més venuda el Sant Jordi 2013.

Vae Victus comença el 12 de setembre del 1714, l'endemà de la caiguda de Barcelona i poc abans que Zuviría, de qui es narren quatre noves aventures, fugi a Amèrica del Nord, on ajudarà els indis yames en la guerra contra els colons anglesos. Després tornarà a Catalunya, però també viatjarà a Londres, Alemanya i fins i tot a Nova Zelanda. La novel·la recupera personatges històrics com el duc de Berwick, Verboom i el general Villarroel, i n'incorpora de nous com el famós guerriller antiborbònic Carrasclet i l'explorador anglès James Cook.

Prem per veure més contingut per a tu