Milers de fans esperen impacients l'estrena de la nova pel·lícula 'Piratas del Caribe: La venganza de Salazar', amb Javier Bardem com a debutant en la saga. A més de moments molt divertits, les pel·lícules de la saga de corsaris de Disney ens han deixat també molts errors. Repassem a continuació les millors pífies de 'Piratas del Caribe'.

Un cowboy al vaixell

Al final de la primera pel·lícula de la saga, 'Piratas del Caribe: La maldición de la Perla Negra', es pot veure com un membre de l'equip de rodatge apareix darrere del capità Jack Sparrow en plena escena. Impossible que passi desapercebut amb el seu barret de vaquer i la seva samarreta blanca.

Les cordes es mouen

Al principi de la primera pel·lícula de l'odissea de pirates, podem veure que quan Elizabeth està cantant a la coberta del vaixell, les cordes canvien de posició misteriosament.

El bot fantasma

Jack Sparrow arriba a Port-Royal i intenta confondre els guàrdies per entrar a l'Interceptor, el vaixell més ràpid del Carib i del que el capità vol apropiar-se. Durant la conversa, veiem com un bot que està darrere dels guàrdies desapareix en segons.

La caiguda d'Elizabeth i el barret

Quan la jove està parlant amb el Comodoro i no pot respirar, la veiem precipitar-se a l'aigua mentre el seu barret surt volant al seu costat. Però en la següent escena el barret desapareix sense deixar rastre.

La màniga rebel de Sparrow

Després de salvar Elizabeth el capità Sparrow fuig dels guàrdies i s'amaga en la ferreria de Will Turner, on s'acosta a l'adormit senyor Brown amb la màniga de la seva roba fora de les manilles. Però, al segon, la màniga s'ha ficat dins de les mànigues per art de màgia.

Mà diferent

Amb l'arribada dels pirates, Elizabeth és segrestada i portada a bord de la Perla Negra on, després de contestar, un dels pirates la colpeja a la cara i la mà d'ella canvia de posició quan es cobreix la galta.

Una tripulació confusa

Jack Sparrow reuneix una nova tripulació amb la qual anar a l'illa Morta. Un dels nous reclutes, Anamaría, assenyala en un moment Jack amb la mà dreta, però, en la següent presa misteriosament, ho fa amb l'esquerra.

Sang que s'esfuma

Per trencar la maledicció, el capità Barbossa impregna el medalló amb la sang d'Elizabeth, la qual desapareix de sobte d'un moment a l'altre, quan el capità recupera la moneda maleïda del cofre.

Cabells canviants

Quan Barbossa pega Elizabeth i aquesta cau, el seu cabell descobreix la seva esquena, però quan Will arriba nedant per rescatar-la, els cabells ha canviat de posició i torna a cobrir l'esquena de la jove.

Braços sorpresa

Durant la baralla al vaixell, podem veure un dels braços d'algun membre del rodatge. Si t'hi fixes bé, es pot apreciar fins i tot un rellotge de canell.

Barret que retorna

Jack i Will intenten escapar de la forca i els guàrdies els persegueixen. En un moment veiem com a un se li escapa la gorra per la intensitat de la baralla, però, al segon següent, torna a recuperar-lo com si res.

El medalló que canvia

Quan la petita Elizabeth mira el medalló podem apreciar que per darrere és diferent, però, quan Barbossa tira la moneda maleïda al cofre per lliurar-se de la maledicció, la veiem caure donant voltes i veiem que, per les dues bandes és idèntica.

Papaia reviscuda

A 'Piratas del Caribe: El Cofre del Hombre Muerto' podem veure el nostre polifacètic Jack Sparrow amb un pal lligat a l'esquena. Quan es troba amb les dones del poble, aquestes li llancen fruita. La primera, una papaia, es veu com explota a l'impactar amb el pal; però, en la presa següent travessa el pal netament sense causar cap dany.

Espelmes que s'apaguen i s'encenen soles

A casa de Tia Dalma Jack dispara al mico per demostrar la seva immortalitat, cosa que fa que l'espelma s'apagui a causa del tret. En el moment següent l'espelma torna a estar encesa per art de màgia.

Columnes que es recuperen

Veiem com quan el Kraken ataca la Perla Negra destrueix unes columnes i finestres que, més tard no estan com les havia deixat el monstre marí.

Una 'P' molt polifacètica

La 'P' que Sparrow té al braç va canviar en el segon lliurament de la saga en comparació amb la primera. Un error bastant notable que no va passar desapercebut per a molts fans de la franquícia de Disney.