26 de octubre de 2017
26.10.2017
'PRISCILLA' A MANRESA

El musical «Priscilla» engega amb 3.100 entrades venudes

El Kursaal programa set funcions des d'avui, dia de l'estrena, fins diumenge

25.10.2017 | 23:44
Una escena del muntatge que avui s´estrena al Kursaal

Millorant lleugerament les xifres de Cabaret, però lluny, de moment, de l'expectació creada per Grease, s'estrena avui a Manresa Priscilla, el sisè gran musical i el més monumental que haurà passat pel Kursaal des del 2011, quan el teatre del Passeig es va estrenar en aquest gènere.

Fins ahir a mitja tarda, Priscilla superava les 3.100 entrades anticipades (de les 5.000 disponibles) en un moment en què aquest tipus de venda, a causa de la inestablitat política del país, ha caigut entre el 30 i el 40 % i l'espectador prefereix comprar el seu tiquet el mateix dia de la funció. De Priscilla es faran set funcions, des d'avui (20 h) fins diumenge. El musical ja ha ocupat el Kursaal des de dimarts (muntatge de l'escenografia i material necessari per a la representació) incloent-hi, excepcionalment, la Sala Petita, transformada en magatzem.

El muntatge que es veurà a Manresa està basat en la gran producció que es va estrenar a Londres i que es va veure la temporada passada al Tívoli de Barcelona. Basat en la pel·lícula del 1994, el trio de drags protagonista el formen Armando Pita (Bernadette); Jaime Zatarain (Tick) i Christian Escuredo (Felicia). A l'escenari, una quarantena d'artistes.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Cartellera de cine

Bages Centre

Bages Centre

Consulta les pel·lícules i els horaris que es projecten a Manresa.