Amb l´obra "Muñeca de porcelana" de David Mamet s´estrena aquest diumenge a les 18h al teatre Kursaal de Manresa el popular actor José Sacristán; que protagonitza l´obra, juntament amb l´actor Javier Godino.

A l´obra, José Sacristán és un milionari que acaba de comprar un avió a la seva jove promesa, com a regal de casament. La seva intenció és jubilar-se i dedicar-se exclusivament a ella. Durant el seu darrer dia a l´oficina abans de reunir-se amb ella, instrueix el seu jove ajudant per poder atendre els seus negocis des de la distància. Però just abans de sortir rep una trucada d´última hora que desitjaria no haver rebut mai. La gent amb poder han de poder passar comptes pels seus actes? Hi ha una elit que mou els fils i té la capacitat de canviar el rumb dels esdeveniments amb només una trucada? El poder de la política, l´economia i els mitjans de comunicació són els temes centrals d´aquesta obra.

Les entrades per veure ´Muñeca de porcelana´ tenen un preu de 28€ (25 euros majors de 65 anys i menors de 25 anys i 15€ amb Carnet Galliner). Més informació a les taquilles, per telèfon (938723636) i per internet a www.kursaal.cat.

Xerrada post funció a la Sala Polivalent 1

Després de la funció, Agost Produccions, amb la col·laboració de Roberto Fratini, teòric i dramaturg organitzen una xerrada postfunció a la sala polivalent 1 per reflexionar a l´entorn de l´obra d´una manera crítica. Diu gaire cosa de nosaltres, de l´experiència que hem tingut veient un espectacle, un "m´ha agradat" o un "no m´ha agradat?" És possible parlar d´una obra sense que aquesta ocupi el centre de la conversa? Com seria un combat entre "fans" i "detractors" d´un espectacle?

Aquesta projecte pretén experimentar amb la discussió, entre espectadors sobre les obres escèniques, aplicant unes regles dramatúrgiques concretes i sense la intermediació d´un moderador expert (crític, periodista...).