´Adossats´ ens trasllada al dia 23 d´abril. Sant Jordi. Una urbanització de cases adossades al Vallès Occidental. El dia s´allarga, comença el bon temps. Els veïns surten a arreglar el jardí, a cuidar l´hort, a dinar a fora. Una família de classe mitjana catalana es troba al jardí de la casa del Jordi i la Carme. El pare del Jordi -l´avi- es diu Jordi; el fill del Jordi -el nét- també es diu Jordi. Tres generacions de Jordis celebren plegats el dia del nostre patró. Però ho faran envoltats de roses plenes d´espines, de dracs que treuen foc, de cavallers que potser no són tan valents i de princeses amb un fort caràcter.

´Adossats´ intenta donar resposta a la pregunta: què ens uneix realment als nostres parents? Una història sobre les relacions familiars i les influències que van de pares a fills escrita per Ramon Madaula i dirigida per Jordi Casanovas. La interpreten el mateix Ramon Madaula, Jordi Bosh, Camilo García en substitució de Carles Canut, Victòria Pagès, Marieta Sánchez-Martínez i Guillem Balart.

Les entrades, que estan pràcticament exhaurides, tenen un preu de 25 euros (22 amb el carnet del Galliner i 6 per als majors de 65 anys) es poden comprar a les taquilles del Kursaal, per telèfon i per internet (www.kursaal.cat).