Londres és història. Als seus car-rers, als seus edificis, a les cases... En gairebé tots els llocs de la capital britànica ha tingut lloc un fet històric que ha marcat el futur d'una generació.

A més, no només d'història del passat està compost l'esperit londinenc, ja que grans artistes de la música o de l'art han triat Londres com la seva ciutat. I n'hi ha per a això i per a molt més! Per què Londres? Perquè sí. Perquè és inexplicablement fascinant, perquè és divertida i sorprenent a parts iguals i perquè és parada obligatòria a Europa.

Oxford Street rep al centre de la capital els visitants amb sorpreses en qualsevol banda a tohom que estigui disposat a submergir-se en els barris londinencs. Un exemple és Carnaby Street, que es va fer famós durant els anys 60 per la seva estreta relació amb la cultura musical, fins al punt de convertir-se en el carrer preferit de bandes emblemàtiques com The Beatles o Jimi Hendrix.

Camden Town, a 15 minuts del centre neuràlgic de la ciutat, és dels racons de Londres que agrupen més màgia, diversitat i cultura als carrers. La seva atmosfera alternativa fa que el turista senti que s'endinsa en un lloc únic. Una de les singularitats d'aquesta zona és que, a mesura que passa el dia, els preus dels menjars van baixant, per la qual cosa fer un àpat per tres o quatre lliures és una realitat. Una de les sorpreses que ofereix aquest barri de Londres és que, en ple bar-ri de Camden però una mica allu-nyat del tràfec de la zona principal, es troba la casa de la icònica cantant Amy Winehouse, més concretament al número 30 de Camden Square.

Tornant a la capital, les millors vistes de tot Londres les té l'Sky Garden, un jardí situat al pis 35 d'un gratacel londinenc que ofereix la mirada més impressionant de la capital britànica. A més, és d'entrada lliure.

Els amants de la naturalesa tampoc han d'anar gaire lluny, ja que Londres té espais preciosos, com per exemple, Regent's Park, que amaga el parc de roses més gran del món amb més de 12.000 espècies diferents.

També es pot gaudir de les obres d'Andy Warhol i Picasso, entre d'altres, al museu Tate Modern, dels millors de la ciutat. Per això, i per totes les sorpreses de la capital, els que rebin la trucada de Londres, no dubtin a despenjar el telèfon.