Marc Coll ha passat enguany per la Fira Mediterrània amb un rol diferent amb el qual hi havia assistit fa anys: hi havia participat com a artista i ara ho fa com a programador. És un dels organitzadors del festival de música Korre que token de Blanes.

«Fa tres anys que vam engegar el festival i ens agrada venir a la Mediter-rània per veure què es cou a l'escena musical catalana», explicava mentre es trobava a l'espai de la llotja, aquest cap de setmana. «El nostre festival és petit i el que busquem són nous talents i productes emergents. No únicament d'artistes novells que s'estrenen al panorama musical, sinó d'altres que potser ja tenen experiència però estan engegant projectes nous».

Per a Coll, «la fira és una oportunitat per veure tot el que hi ha i també per conèixer què s'està engegant per als propers mesos». Assegura que la presència a la Mediterrània és «positiva» i per això intentaran ser-hi cada any. «En aquesta edició hem vist algunes propostes que ens interessen i poden encaixar amb el que fem», assegurava.

Coll ha intentat assistir als espectacles que prèviament ja creia que podien interessar al seu tipus de festival, per després «comprovar què és realment i veure si ens pot encaixar o no». En aquest sentit, Coll creu que «l'espai de la llotja és ideal per poder parlar amb els artistes, però també amb altres programadors per poder tancar propostes conjuntes». En el seu cas, ha programat una gira d'un grup estranger amb una altra productora per abaratir costos.