Segueix-nos a les xarxes socials:

Artistes de la República instal·larà vàters per escoltar en directe el discurs de Nadal de Felip VI

L'acció es farà el 24 de desembre a la plaça de Crist Rei de Manresa

Artistes de la República instal·larà vàters per escoltar en directe el discurs de Nadal de Felip VIArtistes de la República

El col·lectiu d'Artistes de la Repúblicacol·lectiu d'Artistes de la República ha preparat una nova acció per al 24 de desembre, a les 20.45 h, a la plaça de Crist Rei de Manresa. El col·lectiu fa una crida a escoltar en directe el discurs de nadal del rei Felip VI que sortirà de dins de diferents vàters -amb una ràdio a l'interior dels sanitaris- que se situaran a la plaça de Crist Rei de Manresa mentre els assistents prenen coca i vi calent.

Amb aquesta acció, expliquen, "volem mostrar el nostre rebuig a la monarquia espanyola hereva del franquisme i a l'estat espanyol que no respecta els dret fonamentals. Reivindiquem la llibertat d'expressió, l'alliberament dels presos polítics i dels exiliats, i el dret a decidir del poble català". L'acció tindrà la presència d'alguns membres de música per la llibertat i la idea és que es pugui estendre a d'altres poblacions.

Veus a la claveguera

L'acció s'inspira en la iniciativa dura a terme per l'Assemblea d'Artistes de la Garrotxa, el passat 1 d'octubre a Olot. El col·lectiu va col·locar diversos altaveus per diversos punts de la ciutat de manera que, des de les clavegueres, es va poder sentir tres locucions corresponents a tres moments entorn de l'1 d'octubre de l'any passat.

Prem per veure més contingut per a tu