Segueix-nos a les xarxes socials:

Encesa de la Nova Llum, acció de Txema Rico i projeccions a la Buresa, a Sant Domènec

La 7a edició de l'Encesa de la Nova Llum se celebra avui (19 h) a la plaça de Sant Domènec, i s'estrenarà un espectacle interactiu de llum i so que es projectarà a la façana de la Buresa, creat per l'empresa manresana Sònica. El fil conductor serà una cançó tradicional catalana versionada pel productor Aleix Martín en tres estils actuals (trap, reggaeton i tech-no), per expressar pau, llibertat i una Catalunya pluricultural.

Els promotors de la iniciativa són Òmnium del Bages-Moianès, l'empresa Sònica, amb Joan Sanllehí, la directora artística Lucía Alcaina, i Alfons Rodríguez, de Manrusionica. Sònica ha disseccionat cadascun dels temes i ha creat escenes de llums que es projectaran i que estaran vinculades a les cançons. A la plaça s'hi situarà un escenari amb una pantalla tàctil pensada perquè els més petits puguin participar-hi i, pitjant uns botons, activaran la trentena de llums i les melodies que crearan les escenes que es projectaran a la façana de la Buresa.

Òmnium omplirà la plaça i els carrers adjacents amb 30.000 espelmes. Una acció que estarà acompanyada d'una obra de gran format creada per l'artista Txema Rico. La imatge serà resseguida amb milers d'espelmes.

Prem per veure més contingut per a tu