Música

El talent de 14 joves alumnes del Conservatori es veurà avui en un concert a l’Espai Plana de l’Om

n

Una imatge del concert de l'any passat

Una imatge del concert de l'any passat / MEES

REDACCIÓ

L’Espai de la Plana de l’Om acull avui (12 h) l’onzena edició del concert «Joves Talents del Conservatori» amb la participació de catorze joves alumnes del Conservatori Municipal de Música de Manresa. Els participants van ser els guanyadors del concurs intern que va convocar el centre el cap de setmana passat al mateix Conservatori.

Al concert de diumenge tocaran la peça que van interpretar el dia del concurs. Seran tretze intervencions, la majoria amb instrument solista acompanyat amb piano. L’alumnat que actuarà avui a l’Espai de la Plana de l’Om és: Sira Fons (veu), Teo Gallego (piano), Núria Farinola (piano), Carlota Dueñas (piano), Jordi Muntaner (saxo), Eloi Jiménez (violí), Julieta Llort (piano), Roger Sisó (violoncel), Magda Camprubí (clarinet), Pol Caro (veu), Nil Fenoy (piano), Josep Victori (flauta travessera), Aniol Cirera (violoncel), Joan Pérez (trompa). Lluïsa Vinyes i Pep Pérez faran l’acompanyament de piano.

Les entrades tenen un preu de 6 euros i es poden comprar a les taquilles i per internet a www.kursaal.cat.

Concurs Joves Talents del Conservatori

Aquest concurs està adreçat a tot l'alumnat del CMMM de qualsevol nivell d’estudis, des del nivell elemental fins a l’últim curs del grau professional, que toquin qualsevol instrument o que formin un grup de cambra i pretén fomentar i premiar la motivació, voluntat de treball i l'excel·lència. L'alumnat concursant ha de ser proposat pel professorat d’instrument o de cambra.

Aquest alumnat ha d’haver obtingut, en l’avaluació del primer quadrimestre del curs, un excel·lent en l’instrument corresponent o en música de cambra si es tracta d’un grup de cambra (com a mínim dos dels participants al grup). La interpretació de les obres presentades ha de merèixer un excel·lent.