Fins al dia 5 d'abril es pot veure a la Sala Cadí del Centre Cívic Escoles Velles de Bellver de Cerdanya l'exposició censurada el 2018 a la fira ARCO «Presos polítics a l'Espanya contemporània», de Santiago Sierra.

L'obra exposada té l'objectiu de fer visible, a partir d'una selecció d'exemples molt clars, l'existència de presos polítics a l'Estat espa-nyol i destaca que, dins el panorama actual, un gran nombre de presos han estat condemnats a causa de la seva ideologia. Amb l'obra, l'autor reflexiona sobre les conseqüències de la Llei orgànica de protecció de la seguretat ciutadana (2015) a Espanya i interpel·la l'espectador a no mantenir-se neutral en situacions d'injustícia.

Entre els retrats pixelats de la mostra, hi apareixen Jordi Cuixart, Oriol Junqueras, Jordi Sànchez, els joves d'Altsasu, els titellaires de Madrid empresonats el 2016, directius d'Egin i simpatitzants del 15-M que van formar part de piquets informatius de la vaga general del 29-M del 2012. La mostra, que promou Òmnium Cerdanya, es podrà visitar dilluns, dimecres i divendres, de 15 a 20 h, i dimarts i dijous, de 15 a 23 h.