Segueix-nos a les xarxes socials:

Laia MaLo recita poesia de Patti Smith en el 6è aniversari de la Papasseit

Laia MaLo recita poesia de Patti Smith en el 6è aniversari de la Papasseittarek serra

L'obra poètica de la cantant Patti Smith (Chicago, 1946) centrarà la celebració del sisè aniversari de la Llibreria Papasseit de Manresa, que tindrà lloc avui a partir de les 20 h amb entrada gratuïta. L'escriptora i música berguedana Laia MaLo (1984) i l'editora Ester Andorrà recitaran diversos passatges del poemari de la rockera titulat Auguris d'innocència, que l'una ha traduït i l'altra ha publicat -al segell Labreu Edicions- en català.

La Papasseit celebra amb poesia i música -la vetllada també inclourà una sessió de la DJ Natàlia Lloreta- el sisè aniversari d'un projecte que va néixer a la plaça Gispert de la capital bagenca i, des de fa un parell d'anys, s'està al car-rer Barcelona. En una i altra ubicació, la llibreria s'ha convertit en un dels principals pols culturals de la ciutat, i un espai per on han passat bona part dels poetes catalans més destacats del present.

Laia MaLo, nom artístic de Laia Martínez López, va néixer a Berga i actualment viu a Mallorca i treballa com a traductora, sobretot del rus al català. A més, ha editat un parell de discos amb el duet Jansky i ha publicat fins ara cinc llibres de poemes.

Prem per veure més contingut per a tu