Segueix-nos a les xarxes socials:

L'Aula d'Arts Escèniques del Kursaal estrenarà un curs de teatre en anglès

L'oferta formativa, amb 28 cursos de circ i teatre, té uns 175 alumnes inscrits Comencen el 16

L'Aula d'Arts Escèniques del Kursaal estrenarà un curs de teatre en anglèsmees

L'Aula d'Arts Escèniques començarà el dilluns 16 de setembre el nou curs amb una oferta formativa de teatre i circ amb 28 cursos pensats per a totes les edats. Entre les novetats, s'han obert les inscripcions al curs de Teatre Juvenil en anglès, pensat per a nois i noies de 12 a 17 anys amb l'objectiu ajudar en la pràctica intensiva d'aquest idioma a través del teatre. L'Aula d'Arts Escèniques, municipal, permet als alumnes descobrir o aprofundir en les tècniques teatrals o de circ. A més, l'Aula ofereix la possibilitat de participar en activitats culturals de la ciutat i en accions i representacions que s'organitzen des del mateix teatre, i treure el màxim de partit de les instal·lacions i recursos tècnics del Kursaal. Fins ara gairebé 175 alumnes ja s'han apuntat als cursos però encara estan obertes les inscripcions, que es poden realitzar al llarg del setembre a www.kursaal.cat/formacio/cursos.

L'Escoleta de Teatre oferirà diferents cursos adreçats als més petits: Teatre Petits per a nens i nenes de 4 a 6 anys, i de 7 a 12 anys; Teatre Juvenil per a nois i noies de 12 a 17 anys i Teatre Juvenil Musical, de 12 a 16 anys; i Teatre Jove Avançat per a nois i noies a partir de 14 anys i, també, com a novetat d'enguany. L'Aula de Teatre manté aquest any l'oferta formativa de l'any passat amb tres cursos de dues hores setmanals que arrencaran també el dilluns 16 de setembre: l'Aula de Teatre Iniciació, per a persones més grans de 17 anys, a càrrec de Teti Canal; l'Aula de Teatre Avançat, pensat per als alumnes que volen aprofundir en les tècniques teatrals de creació de personatge i composició d'escenes, que anirà a càrrec d'Albert Ruiz; i l'Aula de Teatre Musical Adults, un curs pensat per a joves i adolescents de més de 17 anys per descobrir i entrenar les capacitats creatives, expressives i artístiques, a càrrec de Guillem Cirera i Albert Ruiz.

Aquest curs s'oferirà per primera vegada un monogràfic de la màscara, impartit per Marc-Antoine Picart i pensat per a majors de 16 anys, que donarà formació de les principals màscares de l'ensenyament contemporani com la neutra, les larvàries, blanques i voluminoses. Un any més es realitzarà el curs de Coreografies a càrrec de Guillem Cirera.

Pel que fa als cursos de circ, que organitza l'Associació de Circ LaCrica, començaran a partir del 30 de setembre. Dins l'Escoleta de Circ, hi haurà dos grups de Petits de Circ (l'1, de 4 a 5 anys, i el 2, de 6 a 8 anys); l'Infantil de circ (de 9 a 12 anys) i el grup juvenil de circ (de 13 a 15 anys).

En l'apartat d'adults, el nou curs ofereix un ampli ventall de formacions per descobrir i aprofundir en les diferents tècniques de circ. Es duran a terme els cursos d'aeris (nivell iniciació), teles aèries (nivell intermedi i avançat), trapezi (nivell intermedi i avançat), corda llisa, trapezi doble (nivell iniciació i avançat), acrobàcia i equilibris acrobàtics (nivell iniciació i intermedi i avançat), verticals, malabars i equilibris sobre objectes i també el curs de tècniques teatrals per a artistes de circ.

Prem per veure més contingut per a tu