Segueix-nos a les xarxes socials:

Esparreguera convoca tothom a unes caramelles confinades aquest dissabte

L'activitat serà un homenatge a Josep Borràs, que va morir diumenge passat als noranta anys

Esparreguera organitza aquest any unes "caramelles confinades", que seran un petit homenatge al recentment desaparegut mestre Josep Borràs, autor de les caramelles esparreguerines i també de la música de la Passió d'Esparreguera.

La cantada excepcional d'aquest any, se celebrarà als balcons i finestres de la vila, i ho hem batejat amb el nom de "Cantada confinada", els Caramellaires de La Passió d'Esparreguera convoquen a tots els esparreguerins i esparreguerines que ho vulguin aquest proper dissabte 11 d'abril a les 6 de la tarda als balcons i finestres de cada casa.

Per poder cantar tots alhora i perquè la cantada sigui tot un èxit, compten amb l'ajuda de Ràdio Esparreguera a través del dial 89.4, a través del qual posaran les cançons i tothom des de casa seva podrem seguir la cantada. És important seguir la cantada des del balcó i amb una ràdio convencional. Recomanen no connectar-se via aparells digitals, com tampoc si es connecten uns altaveus, fer-ho via Bluetooth, per evitar que hi hagi retard

Les Caramelles d'Esparreguera 2020 volen ser també un particular homenatge a qui ha estat l'ànima d'aquesta tradició durant molts anys i qui ha estat l'autor de les cèlebres melodies i de bona part de les lletres, el mestre Josep Borràs i Farrés, qui va morir el passat diumenge de Rams a l'edat de noranta anys.

Prem per veure més contingut per a tu