La 6a edició de la Fira Literal prevista per als dies 23 i 24 de maig es posposa i es trasllada a mitjan desembre, en dates encara per precisar. El certamen, que coordina la cooperativa manresana Cultura 21 SCCL i se celebra a l'antiga fàbrica Fabra i Coats del barri de Sant Andreu de Barcelona, congrega cada any editorials, llibreries, biblioteques, professionals de les arts gràfiques i espais de gestió comunitària que treballen en el camp del pensament crític i l'economia social i solidària amb perspectiva feminista i criteris de proximitat. A parer dels organitzadors, «creiem que és un dels esdeveniments europeus del llibre radical més importants de l'any i amb una voluntat professional».

Una altra de les conseqüències de la pandèmia és la suspensió de la fira de drets Literal Pro, que s'havia de celebrar els dies 21 i 22 de maig abans de la Fira Literal. La següent edició tindrà lloc en les mateixes dates del 2021.

Laura Arau, coordinadora de la fira, va explicar que «som conscients que moltes editorials i llibreries quedaran tocades després d'aquesta crisi. Treballarem per generar espais per afavorir la (re)construcció de l'ecosistema del llibre, en els propers mesos». La pandèmia demana ara totes les mesures de protecció que calgui i, alhora, començar a pensar de quina manera el sector del llibre podrà eixir d'aquesta crisi.