Segueix-nos a les xarxes socials:

El compositor igualadí Carles Prat llança una nova proposta de cor virtual amb una peça creada per a l'ocasió

En la primera obra, 'O Sacrum', hi van participar més de 60 músics

El compositor igualadí Carles Prat llança una nova proposta de cor virtual amb una peça creada per a l'ocasióArxiu particular

El compositor igualadí Carles Prat llança una nova proposta musical seguint amb la iniciativa del Cor Virtual 'O Sacrum' impulsada arran del confinament de la Conca d'Òdena i en què hi van participar més de 60 músics. Es tracta d'una nova peça que busca comptar amb cantants d'arreu en un projecte que vol fer una aposta per la música i cultura "en un moment de dificultats".

Aquesta segona peça ha estat composada per Prat expressament per a la ocasió, i està basada en l'obra 'Hope is the thing with feathers', de l'escriptora estatunidenca del segle XIX, Emily Dickinson. Es tracta d'una proposta oberta a tothom. Per fer-la, s'ofereix un vídeo amb la partitura i l'àudio generals, i quatre versions amb cadascuna de les quatre veus destacades.

En aquesta ocasió, a més, s'ha afegit als vídeos, la imatge de Carles Prat dirigint per facilitar la interpretació i, a més, l'editorial FICTA, ha posat a disposició de tots els cantants, la peça en PDF de manera gratuïta per afavorir la participació.

Prem per veure més contingut per a tu