Els organitzadors del circuit de jazz MAM de Manresa han anunciat la suspensió de tota l'activitat prevista per al 2020, arran de l'aturada causada per la pandèmia de la Covid-19. Per aquest motiu, tothom qui va comprar entrades per als concerts previstos, a través d'internet, se'ls abonarà la part proporcional al mateix número de compte; mentre que els qui les van adquirir a les taquilles del Kursaal s'hauran d'adreçar al mateix lloc per obtenir el retorn de l'import. Per a qualsevol dubte, es pot escriure a circuitmam@gmail.com

D'altra banda, des de l'organització d'aquesta plataforma de difusió de la música de jazz a Manresa, es vol llençar "un missatge encoratjador a totes aquelles persones que ho estan passant malament a causa de la pandèmia. Que sapigueu trobar consol, refugi i un oasi de pau en la música i en la cultura. Doncs aquestes, revifen l'ànima i reconforten els cors."

A més, segons expliquen en una nota emesa avui dimarts, "volem fer públic el nostre agraïment pel recolzament, sempre compromès, que hem rebut pert part dels nostres col·laboradors i la bona acollida que hem tingut per part de tots vosaltres malgrat els entrebancs d'aquesta segona edició del circuit."

Des de l'organització del MAM, "estem compromesos amb els nostres músics i artistes que a causa de la pandèmia han perdut gran part la seva feina, sinó tota. Per això us animen a no deixar de consumir cultura de forma conscient i activa i col·laborar-hi de forma tan directa com sigui possible. Ara és el moment de valorar-la més que mai."