Segueix-nos a les xarxes socials:

Els actes culturals que no et pots perdre aquest cap de setmana

Espectacles, concerts, balls... consulta la nostra selecció

Els actes culturals que no et pots perdre aquest cap de setmana| ARXIU PARTICULAR

Inauguració del nou museu de la memòria de la vinya i el vi, a Sant Fruitós

El nou museu municipal obrirà portes aquest divendres (18.30 h), i es faran jornades de portes obertes dissabte i diumenge, d'11 a 13 h. S'ubica a l'edifici de Cal Casajoana, finca de final del segle XIX a la plaça de l'Era de Cal Vallbona, i el seu objectiu és explicar com es treballava a la vinya al poble i, per extensió, al Pla de Bages.

Konvent Piano, Cal rosal

Divendres, a les 19 h, concert de Marco Mezquida / Bru Ferri + Rodrigo Hernández / Clara Peya + Vic Moliner. Dissabte, a les 20 h, concert amb Agustí Fernández / Clara peya + Vic Moliner /Bru Ferri + Rodrigo Hernández. Diumenge, concert-vermut al migdia amb Neus Peris. Entrades exhaurides.

Representació de «Pel pèls», a Manresa

Divendres i dissabte, a les 20.30 h i diumenge, a les 18 h, a la sala d'actes de la parròquia de Sant Josep, escenificació a càrrec del Grup Escènic Nostra Llar. Cal encarregar les entrades al 617 40 52 10.

11è Festival de Llegendes de Catalunya, Sant Martí de Tous

Divendres, dissabte i diumenge. Oferirà més sessions de la vintena d'espectacles programats i també propostes durant altres dies de juliol. De 4 a 8 euros. És imprescindible haver comprat l'entrada a través de www.llegendes.cat.

Concerts al Monestir de Sant Llorenç, a Guardiola de Berguedà

Dissabte, a les 19 h, concert de Josep Soto i Xavier Figuerola, guitarra i clarinet. Diumenge, a les 13 h, vermut musical amb Mogambo. Reserves a www.civitascultura.org.

Ball amb Joan Vilandeny, a Manresa

Dissabte, a partir de les 21 h, al bar Plaça, sopar amb música en viu. Reserves de taula: 93 876 92 20. Organització: Quin Passeig, que substitueix els balls per música en viu per escoltar.

Concert de Celeste Alías i Santi Careta, a Sant Mateu de Bages

Dissabte, a les 20.30 h, al peu del campanar de l'església. Concert Pel verd després del negre. Amb taquilla inversa. Cal fer reserva: 693 977 964 o 674 653 444.

Representació de «Kòmplices», a Manresa

Dissabte, a les 21 h, a la Sala Els Carlins. A càrrec del grup de teatre del Casal Familiar Recreatiu amb la col·laboració del col·lectiu Narradors Centrals. Entrada mínima, 10 euros més despeses de gestió o entrada solidària, 20 euros més despeses de gestió.

48è Aplec de la Sardana, Artés

Dissabte, a les 21 h, al passeig Diagonal, al costat del Parc Municipal. Amb les cobles Mediterrània, Ciutat de Girona i Mil·lenària. Entre d'altres mesures, les colles (d'un màxim de 12 balladors) hauran de ballar en la mateixa rotllana en tot moment i inscriure's prèviament (adlsartes@gmail.com) o bé el mateix dia. Organització: Amics de la Sardana d'Artés.

Prem per veure més contingut per a tu