La jove ballarina manresana Tània Cornet, de 14 anys, és la protagonista del nou videoclip de l'artista català New George, que posa imatge i música al segon single del cantant, Y tú. Estrenat el divendres 14 d'agost, el clip ja acumula més de 118.000 visualitzacions a la xarxa YouTube.

Gent de l'entorn de New George es van posar en contacte directament amb el professor de ball de la manresana perquè necessitaven una artista que ballés i, sense pensar-hi gaire, van acceptar l'oferta. D'entrada, buscaven un talent jove, però tampoc tant com Cornet, però després de veure la tècnica de la manresana tots els dubtes es van esvair i la van escollir per la seva capacitat. La coreografia és obra de Kanga Valls i la realització audiovisual va anar a càrrec de Jordi Vissi.

Aquest és el primer treball audiovisual que firma com a protagonista Cornet, que des dels 7 anys dedica una part del temps al ball. Ha guanyat competicions com la internacional Marina Noreg a Lloret de Mar, on es va endur el 1r premi en la modalitat de Dansa Urbana en la categoria juvenil. Enguany, les competicions han quedat suspeses per la crisi de la covid-19 i l'artista bagenca ha canviat els podis per la petita pantalla. Però amb ganes de tornar a l'escenari i amb la possibilitat de fer-ho durant el novembre, tot i que els organitzadors no han pogut aclarir si hi haurà competicions aquest 2020. Ara, però, de moment, es pot gaudir del jove talent manresà en el primer videoclip que ha gravat com a ballarina.