El proper 22 de febrer, dilluns festiu a Manresa, a les 18h la sala gran del Kursaal acollirà l'espectacle de màgia "En estat pur" dels santvicentins Set de Màgia; una representació inclosa dins dels actes de Festa de la Llum 2021. Les entrades ja estan disponibles a la web del Kursaal i per internet a www.kursaal.cat.

Amb més de 10 anys de rodatge arreu del territori català, el duet de mags Set de màgia, Arnau Perramon i Gerard Revuelta, torna amb un refrescant nou espectacle amb l'objectiu d'ensenyar els mites més amagats de la màgia de la forma més divertida possible. Set de Màgia és una companyia de màgia còmica teatralitzada amb més de 300 representacions dels seus espectacles arreu de Catalunya.

Les entrades que tenen un preu de 8 euros, (6€ menors de 25 anys), es poden comprar a les taquilles del Kursaal i per internet a www.kursaal.cat.

Durant l'espectacle s'aplicaran les mesures recomanades per les autoritats sanitàries, amb una reducció de l'aforament i l'ús de mascareta durant tota la funció.