Segueix-nos a les xarxes socials:

Les noves estrenes que arriben a les plataformes digitals

Des del drama musical «POSE» fins al thriller «El Inocente» passant per la nominada als Globus d'or «The Mauritanian»

This browser does not support the video element.

Les estrenes de la setmana del 30 al 6 de maig

Netflix estrena la sèrie «El Inocente», de producció espanyola i protagonitzada per Mario Casas, sobre un home que volia evitar una baralla i va acabar matant a una persona. També la pel·lícula d'animació «Los Michel vs. Las Máquinas», on una família es troba enmig d'una guerra contra dispositius tecnològics que intenten apoderar-se del món. I la segona temporada de «Selena», sobre la cantant mexicano-americana Selena Quintanilla. També arriba la pel·lícula d'acció «Operación Overlord» i el drama «Y mañana el mundo entero».

La plataforma d'HBO, estrena la sisena temporada de «DC's Legends of Tomorrow» i la temporada final de «POSE». També arribarà la pel·lícula d'animació «Trolls», i la primera i la tercera part de la trilogía de Batman dirigides per Chirstopher Nolan i protagonitzades per Christian Bale, «Batman Begins» i «El Caballero Oscuro: la leyenda renace».

A Disney+ arriba el drama «El día que vendrá», ambientada en la postguerra alemanya, on una dona viatja a Hamburg per reunir-se amb el seu marit i descobreix que haurà de conviure en una casa compartida amb un alemany vidu i la seva filla.

«Sin Remordimientos» és una producció original d'Amazon Prime, sobre un exmarine reconvertit en un agent en cobert de la CIA que busca venjar-se per l'assassinat de la seva dona. A aquesta plataforma també arriba la pel·lícula d'animació «Abominable», sobre una noia que descobreix que hi ha un yeti amagat al terrat del seu edifici.

Per últim, a Movistar s'estrena «The Mauritanian», un drama sobre un home que el govern dels Estats Units el va capturar sense cap judici ni cap delicte i porta sobrevivint durant més d'una dècada a la presó de Guantánamo quan es presenta una advocada i la seva ajudant per defensar-lo. I «Burden», una història real, d'un home que forma part del KKK i acaba sent acollit per un reverend afroamericà.

Prem per veure més contingut per a tu